SKAL I FÆGTE?

Vi arrangerer både polterabend, firmadage, dame- og herreture . Vi vil rigtig gerne være med til at arrengere en oplevelse for jer.

Fægtning en sjov duel med andre


Overvejer i at fægte til jeres kommende arrangement, så læs lidt videre her.

Fægtning er en teknisk krævende sport, som kan læres på 15 minutter. Man lærer naturligvis ikke at mestre sporten, men nok til at give den gas på pisten (banen) og få en sjov fægteoplevelse sammen. Måske er man også heldig, at vinde håneretten. Har du en god idé til et arrangement, så kontakt os og hør om mulighederne. I kan fægte alle mod alle, hold mod hold eller blot udfordre hinanden på skift.


Fægtning egner sig rigtig godt til et sjovt og aktivt arrangement. Alle kan være med og den teknik der er nødvendig lærer i på få minutter. Men der er et par ting i skal overveje. Der skal være tid nok. Vi regner med to timer til 10-12 personer. Skal der være tid til lidt mad, drikke og pause undervejs, skal i påregne 3 timer. Det dur ikke at fægte i strømpesokker eller bare fødder. Alle skal have indendørssko med og ingen korte bukser. Det bliver varmt under jakken og masken. Skal i videre efter arrangementet er det en god idé med skiftetøj. Vi har gode badeforhold i klubben.Hvad koster et arrangement?


Priser er altid et spørgsmål om antal, tid på dagen og varighed. Vi har gennemført mange forskllige arrangementer hos os og ude omkring. Vi kommer gerne ud til jer og det er ikke fordi vi ikke vil køre langt, men skal vi på en meget lang tur, vil vi nok anbefale en af de andre fremragende fægteklubber i Danmark. Vi har lavet et lille eksempel herunder som vil være gældende ved rigtig mange arrangementer.


5-10 personer inkl. udstyr

Kort intro om fægtnig og Slagelse Fægteklub. Vi varmer lidt op og laver lidt basale øvelser. Så øver vi en lillle smule angreb og forsvar. Vi laver en turnering, hvor lle kæmper mod alle. En instruktør vil styre slagets gang.


Pris: 1.500 kr.

100 kr. pr. person herudover.

Hal leje er inkluderet i prisen såfremt det afholdes hos Slagelse Fægteklub. Vær opmærksom på, at vi ikke tillader personer påvirket af rusmidler fægter.